Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Andrei L., Turnu Mãgurele

Stimaţi angajaţi ai firmei Walmark,
Am fost diagnosticat cu artrozã la genunchiul stâng, iar doctorul mi-a recomandat Proenzi ArtroStop Rapid+. De când folosesc acest produs (am luat iniţial 3 luni, am fãcut pauzã alte 2 luni şi am reînceput administrarea de 1 lunã) durerile au dispãrut şi, spre bucuria mea, mi s-a îmbunãtãţit mult şi mobilitatea.

Maria G., Hunedoara

Primul produs Walmark folosit a fost Proenzi ArtroStop, datorită căruia m-am şi înregistrat în CSW. Am început să folosesc produsul pentru dureri articulare la recomandarea unei farmaciste. Datorită ameliorării durerilor am continuat cu acesta, dar şi cu alte produse Walmark pentru membrii familiei.

B. V., Bistriţa

Vã mulţumesc pentru produsele de foarte bunã calitate pe care ni le oferiţi şi pentru felul în care ştiţi sã fiţi aproape de clienţii dvs. V-am "cunoscut" în iarna anului trecut când nu mai suportam durerile mari de la articulaţii, mai ales cele de la genunchi - aşa am descoperit Proenzi ArtroStop Rapid+. Am urmat tratamentul şi nu-mi venea sã cred cã durerile au dispãrut foarte repede. Anul acesta doresc sã continui cu Proenzi ArtroStop Rapid+ şi sper sã mã simt cel puţin la fel de bine.
Vã mulţumesc.

S.M. din Buziaş

Dragã Walmark,
Vã salut din inimã şi vã mulţumesc pentru rezolvarea a douã probleme dintr-o datã. Soţului meu îi plãcea încã din tinereţe sã facã sport, nu a fost bolnav niciodatã, dar în ultimul timp se vãita de dureri la şolduri din cauza cãrora, uneori, trebuia sã renunţe pânã şi la meciul sãptãmânal de fotbal... De aceea, i-am cumpãrat ArtroStop Rapid+ şi, dupã douã luni de administrare, durerile au dispãrut! Ne-am hotãrât ca în fiecare an sã facã o curã preventivã de douã luni, iar eu nu o sã-mi mai bat capul cu alegerea unui cadou de ziua lui: Proenzi ArtroStop Rapid+ îi face o mare bucurie şi, în acelaşi timp, este foarte util pentru sãnãtatea lui.

M. S., Constanţa

Stimaţi prieteni,
Primiţi calde salutări din partea mea. Am folosit preparatul Dvs. Proenzi ArtroStop Rapid+ şi sunt foarte mulţumită de el deoarece durerea, care m-a supărat multă vreme, a dispărut dintr-o dată. Articulaţia şoldului mă durea foarte tare, dar astăzi merg fără dificultăţi şi nu trebuie să mai folosesc bastonul. Eu nu o să vă mulţumesc (am auzit că nu e bine să lauzi un medicament dacă vrei să-şi facă efectul), dar să ştiţi că recunoştinţa mea e mare. Cine nu a trăit acele dureri, greu poate pricepe. Aş dori să devin membră a Clubului Dvs.

V. L., Bucureşti

Vã mulţumesc pentru comenzile pe care le-am primit de la dumneavoastrã şi vã pot spune, fãrã sã exagerez cu ceva, cã ArtroStop tablete pentru mine a fãcut minuni. Eu sufãr cu coloana, am fost la tratament balnear, am fãcut exerciţii speciale pentru coloana (acestea îmi mai alinau durerile pentru scurt timp), am mai luat şi alte medicamente, dar durerile de coloanã persistau şi-mi dãdeau o stare de total disconfort - asta aşa, ca sã mã exprim "plastic".

Acum, dupã ce am luat Proenzi ArtroStop, durerile sunt inexistente - cum am spus şi mai sus: e o minune. Pe de altã parte, mã durea încheietura umãrului şi, mai nou, mã durea sternul (probabil cã, fiind la menopauzã, începe sã se manifeste osteoporoza). Crezând cã am ceva la aparatul respirator, am mers la medic, am fãcut radiografii, dar... nimic. Dupã ce am luat Proenzi ArtroStop, vã spun sincer cã acele dureri au dispãrut.

Sperând cã nu v-am deranjat foarte tare, vã mulţumesc!

M. P., Cãlãraşi

Sunt o femeie de 56 de ani, care nu mai putea sã meargã mai mult de 50 de metri fãrã sã o doarã picioarele. Mergând la doctor, am descoperit cã am gonartrozã. Am primit un tratament care nu mi-a fãcut nici un bine. Fiind abonatã la revista Formula AS, am citit acolo despre Proenzi ArtroStop tablete. Mi-am prescris singurã aceste medicamente cu care am reuşit sã scap de dureri. Acum chiar pot merge mai mult pe jos, iar când mã scol dimineaţa nu mai sunt înţepenitã cum eram înainte.

Vã mulţumesc pentru aceastã descoperire care pe mine m-a ajutat foarte mult!