De ce se degradează cartilajul articular?

Procesul de îmbătrânire determină modificări structurale şi funcţionale la nivelul corpului uman. Îmbătrânirea cartilajelor articulare reprezintă una dintre aceste modificări ce apar odată cu înaintarea în etate.

Există mai multi factori care determină distrugerea cartilajului articular, printre care pot fi enumerați ereditatea, bolile de nutriţie sau endocrine, precum şi factori locali cum ar fi obezitatea, suprasolicitarea articulaţiei și traumatismele.

Când durerile încep să apară, de obicei la început mai timid, iar cu timpul din ce în ce mai puternice, primul gând e cum să le elimini şi tinzi să dai iama în analgezice. Însă această decizie e una insuficientă, deoarece eliminâ simptomul dar problema la nivel articular rămâne. Când te doare un dinte, nu iei câteva calmante, scapi de durere şi te rogi ca acesta să se facă bine peste noapte, ca să nu mai ai probleme. Şi nici nu dai fuga la stomatolog să-l scoţi, că doar mai ai nevoie de el. Cam la fel stau lucrurile şi cu articulaţiile. Trebuie să şi ajuti procesul de însănătosire a articulatiei.

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Exact aici intervin produsele din gama Proenzi® ArtroStop® de la Walmark. Acestea elimina durerile şi favorizează procesul de vindecare a articulaţiilor prin substanţele pe care le conţine. Poţi efectiv uita de durerile din zona genunchilor, şoldurilor, mâinilor sau coloanei vertebrale. Special concepute pentru regenerarea articulaţiilor, produsele din gama Proenzi® ArtroStop® au un efect terapeutic dublu: contribuie rapid şi eficient la ameliorarea durerilor şi îmbunătăţesc mobilitatea şi rezistenţa articulaţiilor.

Tratamentul cu Proenzi® ArtroStop® însoțit și de schimbarea stilului de viaţă prin efectuarea de exerciţii fizice, reducerea greutăţii corporale (la persoanele supraponderale), evitarea ridicării de greutăţi mari, evitarea frigului şi a umezelii poate avea efecte foarte benefice.

Produsele Proenzi® ArtroStop® contin glucozamin sulfat şi condroitin sulfat care aduc beneficii importante în bolile reumatismale degenerative, determinând ameliorarea simptomelor (cum ar fi durerea), a funcţiilor (cum ar fi mobilitatea) și implicit reduc nevoia de a administra antiinflamatoare nesteroidiene, un avantaj important datorită numeroaselor reacţii adverse ale acestora.

Special pentru doamne, produsul Proenzi® ArtroStop® Lady conţine calciu - unul dintre mineralele esențiale din structura osoasă, Vitamina D (esenţială pentru menţinerea echilibrului mineral, deoarece influențează absorbția calciului şi fosforului la nivelul intestinului subţire) şi Vitamina K (contribuie la metabolismul calciului, şi la depozitarea de calciu în substanţa osoasă).

Ca şi suplimente nutriţionale destinate prevenirii bolilor artrozice şi ameliorării simptomatologiei asociate acesteia gama Proenzi® ArtroStop® de la Walmark ofera trei produse: Proenzi® ArtroStop® Rapid+ (pentru sănătatea articulațiilor cu efect pe termen lung), Proenzi® ArtroStop® Lady (recomandat doamnelor înainte și după apariția menopauzei) si Proenzi® ArthroStop® Cremă.

Proenzi® ArtroStop® Comfort

Un produs inovator, ușor de administrat, sub formă de tablete masticabile cu gust plăcut, Artrostop Comfort conține trei substanțe eficiente: N-acetilglucozamină (NAG), colagen tip II nedenaturat și vitamina C. Artrostop Comfort este recomandat pentru susținerea tuturor articulațiilor – articulațiile genunchiului, articulațiile șoldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale. Artrostop Comfort este recomandat în special persoanelor active și în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces).

Proenzi® ArtroStop® Lady

Creat special pentru nevoile organismului feminin, Proenzi® ArtroStop® Lady este recomandat doamnelor pentru menţinerea sănătăţii cartilajului şi funcţionarea corectă a articulaţiilor (indiferent că e vorba de cele ale genunchiului, ale şoldului, mâinilor sau coloanei vertebrale).

Proenzi® ArthroStop® Cremă

Proenzi® ArthroStop® Cremă este destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroză. Produsul intensifică circulația sângelui în zonele articulare dureroase și acționează prompt la nivel local prin pătrunderea prin piele.

Proenzi® ArtroStop® Rapid+

Noul Proenzi® ArtroStop® RAPID+ (formulă imbunătățită cu o combinație unică de colagen tip II și vitamina C) este cel mai eficient și inovator produs din gama ArtrpStop, special conceput pentru menținerea pe termen lung a sănătății articulațiilor persoanelor în vârstă.

Proenzi - Noul nume pentru Artrostop
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii articulatiilor

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)